Mød vores lærere og medarbejdere

Kirstin Belza

Konstitueret Skoleleder

skoleleder@friskolen-vellev.dk

Jeg startede første gang på Friskolen Vellev som lærer august 2013 og stoppede i april 2017. Dengang havde min mand fået arbejde i Tyskland, men efter at jeg havde kørt mange kilometer på motorvejen og spist mange måltider på diverse rastepladser besluttede vi som familien at få fast base i Norderstedt tæt på Hamburg. Da vores børn begyndte at stå på egne benene, og fordi jeg har savnet Friskolen Vellev meget, besluttede vi os til at vende næsen i retning af Danmark igen. Heldigvis var der en mulighed for igen at starte på Friskolen Vellev i 2020. Jeg er klasselærer og har undervist i næsten alle fag i samtlige årgange på skolen. Jeg er uddannet som lærer i Tyskland, men har tidligere undervist på andre friskoler i Danmark. Derudover har jeg suppleret med en videregående uddannelse som Rudolf Steiner lærer, og har også undervist på Rudolf Steinerskoler både i Danmark (Århus) og i Tyskland.

Nanna Thybo Møller

Nanna Thybo Møller

ntm@friskolen-vellev.dk

64666086

Skolesekretær

Charlotte Withen-Hejl

Lærer

cha@friskolen-vellev.dk

Jeg er klasselærer for de alleryngste på skolen. Jeg bor i Langå med min familie, og jeg har været på friskolen siden august 2018. Jeg er uddannet på Center for Rytmisk Musik og Bevægelse i 1996. I mange år har jeg arbejdet på musikskoler, hvor jeg har undervist stort set alle slags mennesker og aldersgrupper i hhv sang, babybongo og sang-spil og bevægelse. Jeg har også undervist på specialskoler. Da jeg var barn, var min drøm at blive lærer, så jeg kunne lære børn at stave og at være gode ved hinanden. Nu er jeg blevet lærer, og det er jeg glad for. Noget af det, der driver mig som lærer, er min lyst til at forstå børn. Jeg er en detektiv, der søger at løse mysteriet: hvordan lærer det enkelte barn, og hvordan får vi, som skole, barnet til at trives som skoleelev. Musik er selvsagt en stor del af min undervisning, også når fagene er dansk, matematik og engelsk.

Anita Mortensen

Lærer

anita@friskolen-vellev.dk

Jeg har været ansat som lærer på Friskolen Vellev siden sommeren 2021, hvor jeg primært er støttelærer i 5.-6. klasse og læsevejleder for alle elever på skolen. Derudover er jeg så heldig at have ansvaret for den ugentlige fagdag i Udeliv, som tilbydes 0.-1. klasse. Jeg er uddannet cand.agro. fra KU med speciale i plantemolekylærbiologi, men har valgt at skifte arbejdsfelt og har nu 10 års erfaring med at arbejde i naturen med legende, nysgerrige og givende børn i flere aldre. Ved siden af er jeg ved at færdiggøre en pædagogisk diplomuddannelse fra VIA University i Aarhus, hvor mit primære fokus er en fænomenologisk tilgang til pædagogisk psykologi, neurofysiologi og neuropædagogik. Ud over at være uddannet i ICDP, hvis sigte er at øge kvaliteten af samspillet mellem børn og voksne, er jeg uddannet som fagligt fyrtårn i Den styrkede pædagogisk læreplan. Privat bor jeg sammen med min mand og vores børn i Hadsten. Som familie holder vi meget af det aktive hverdagsliv fyldt med natur og sport. Fysisk holder jeg mig godt i gang med ture i min kajak eller på SUP’en. Lange gåture eller yoga er også en del af min hverdag, og så nyder jeg meget vores have, hvor en perfekt dag slutter med mad over bålet og en nat i vores shelter.

Anni Hansen

Lærer

aha@friskolen-vellev.dk

Jeg begyndte på friskolen i oktober 2013, og blev fastansat i flexjob januar 2014. Jeg er uddannet pædagog fra Viborg seminarium, og har arbejdet i børnehave, sproggruppen i Viborg og et par friskoler inden jeg kom til Vellev. Jeg er den ekstra I klassen. Hvis der er elever, der har det svært, er jeg den der forsøger at gøre det let at gå i skole. Jeg er lidt over det hele, hvor der er brug for mig, men lige nu er jeg mest på grøn. Jeg bor ved Rødkærsbro, sammen med min mand, to af tre sønner, en hund og to katte. Jeg går meget, laver lidt yoga og fitness.

Kathrine Quist Bjerregaard

Lærer

kat@friskolen-vellev.dk

Jeg har været ansat som lærer på Friskolen Vellev siden 2017. Jeg underviser primært udskolingen i dansk og varetager yderligere religions- og madkundskabsundervisningen fra 2.-9. klasse. Jeg er uddannet cand. mag. i religionsvidenskab og historie fra Aarhus universitet i 2015. Min mand og jeg flyttede til Enslev lidt uden for Vellev sammen med vores to drenge i marts 2016. Vi har siden fået en lillesøster og en kat. Lokalsamfundet og sammenholdet omkring Vellev er af stor betydning for min familie og mig, og det frivillige arbejde, som næstformand i borgerforeningen er således en selvfølgelighed. Almendannelse er mange ting, men som lærer på Friskolen Vellev er det vigtig for mig, at børnene i første omgang bliver set for dem de er, at de er trygge i mit og i klassens selskab, samt at de tør fejle, så tror jeg på, at de lærer bedst og bliver omsorgsfulde og bevidste individer, der kan begå sig og være med fællesskaber.

Martin Lau Bitsch

Lærer

martin@friskolen-vellev.dk

Jeg har været ansat som lærer på Friskolen Vellev siden efteråret 2021. Jeg er uddannet lærer fra UCN i Aalborg i 2019, med speciale i dansk, engelsk og historie. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet på Mejlby efterskole, før jeg blev ansat på Friskolen Vellev, her er jeg blandt andet ansvarlig for engelskundervisning på tværs af alle årgange. Tidligere har jeg arbejdet som lageransvarlig i en mindre virksomhed i Hobro. Privat er jeg gift og har fem børn. Jeg er bosat i en landsby udenfor Hobro. Min fritid går primært med, at være sammen med familien og nyde gode venners selskab.

Mathias Nielsen

Lærer

math@friskolen-vellev.dk

Jeg har været ansat som lærer på Friskolen Vellev siden sommeren 2020, hvor jeg fik ansvaret for de naturfaglige fag, matematik, historie og idræt i udskolingen. Jeg er uddanne fra VIA campus Silkeborg “lærerseminaret” med speciale i Matematik, F/K og Historie. Siden da har jeg arbejdet i folkeskolen samt på Tjele efterskole. Jeg er født og opvokset i lokalområdet, men er i øjeblikket bosat i Åbyhøj. I min fritid udøver jeg historisk rekonstruktion, film og scene kamps stunt-koreografi, styrketræning og gaming. Når jeg ikke underviser eller dyrker en af mine fritidsaktiviteter, så hopper jeg gerne i noget slidstærkt tøj og drager på opdagelse i naturen, hvor jeg gerne overnatter eller laver mad over bål.

Anne-Katrine Højland

anhoj@favrskov.dk

2149 8861

Hej med jer. Jeg hedder Anne-Katrine og er ny sundhedsplejerske på skolen. Jeg er netop blevet færdiguddannet sundhedsplejerske og er skolesundhedsplejerske på fire skoler i Favrskov Kommune. Man kan tale med sundhedsplejersken om hvordan man har det med sig selv og sin krop, hvordan man har det i skolen, i sin fritid og der hvor man bor, eller om ting som kan være svære. Jeg tilbyder samtale og undersøgelse til de børn der går i 0. klasse, 5. klasse og 9. klasse. I hører mere fra mig, når tiden er inde. Alle skolebørn, forældre og lærere er velkommen til at kontakte mig for en snak eller sparring. Det kan være I kommer til at se mig på gangene på skolen og ellers kan I finde mig på sundhedsplejerskens kontor, de dage jeg er på skolen. Jeg kan også kontaktes på mail eller telefon.