Mød vores fantastiske team af passionerede pædagoger og medhjælpere

Som skoleleder har jeg ansvar for både Friskolen Vellev og vores institution Livstræet. Jeg er uddannet Friskolelærer i 2004 med dansk, historie, håndværksfag og specialundervisning som hovedfag. I 2015 blev jeg ansat som lærer på Friskolen Vellev og blev derefter skoleleder for hele institutionen (Friskolen og Livstræet) i sommeren 2016. I april 2022 overtog jeg også den daglige ledelse af Livstræet. Jeg synes det er meget spændende at være med til, i samarbejde med de andre ansatte, at skabe den bedst mulige hverdag for vores børn. Jeg bor på en landejendom ved Linå, og i fritiden nyder jeg at ride en tur i skoven eller gå tur med mine 2 hunde.

Ann Magnussen

Pædagogmedhjælper

Jeg har været ansat i Livstræet siden januar 2016, hvor jeg hører til i vores vuggestue. Jeg bor i Ulstrup med min familie. Jeg holder meget af at massere, dyrke yoga og lave mindfulness med børn

Jette Josefa Wincenty Sandris

Pædagog

Jeg begyndte at arbejde i Livstræet i sommeren 2020. Jeg er uddannet fra Viborg Pædagog seminar 1997. Jeg har taget Udeliv og værkstedsfag som en udvidet del. Det kunne hedde linjefag eller diplom nu. I min fritid interesserer jeg mig meget for Bevægelse og idræt. Er blevet DGI. certificering i 2018. Den pædagogiske tilgang, ligger til grund for den måde jeg er sammen med jeres dejlige børn på. Jeg har hele midt voksenliv arbejdet i børnehaver og fulgt udviklingen af De 6 Læreplanstemaer. Og føler, at de er en dejlig understøttelse af det børnesyn, jeg selv har og min uddannelser har givet mig. Det hele barn er vigtig. Jeg er født og opvokset i Vellev. Har altid været en del af foreningslivet og er nu formand for Borgerforeningen. Står for at samle byen til en fælles enhed. Jeg bor i Enslev sammen med min mand Mogens, hvor vi har fået to dejlige børn og yderligere 2 dejlige børnebørn. Jeg håber at kunne være en del af udviklingen af Livstræet, de sidste år af midt arbejdsliv.

Mai-Britt Solwei Hansen

Pædagog

Jeg har været ansat i Livstræet siden 15. november 2021 og er primært tilknyttet vuggestuen.

Mathias Boulund Albertsen

Medhjælper

Jeg har været i livstræet siden september og er tilknyttet vuggestuen. Jeg bor sammen med min mor og lillesøster i Hammel. I min fritid går jeg til fodbold. Jeg har gået på grundforløb 1 og grundforløb 2 på SOSU Østjylland i Aarhus.

Pia Kristiansen

Pædagogmedhjælper

Jeg har været i Livstræet siden februar 2020, hvor jeg hører til i vuggestuen. Jeg er glad for det kreative og naturen, som er et godt læringsrum/miljø for børnene. Derudover er mit fokus på de sociale relationer mellem børnene. Jeg bor med min mand i Thorsø og har to børn der er flyttet hjemmefra.

Tina Christensen

Pædagog

Jeg hedder Tina er 32 år og blev uddannet pædagog i 2012, med speciale i krop og bevægelse. Efterfølgende har jeg læst en kandidat i pædagogisk sociologi. De sidste to år har jeg arbejdet i en institution i Silkeborg, hvor jeg primært har arbejdet med de 3-4 årige. Jeg brænder for bevægelse, udeliv og bøger i børnehøjde. Jeg kan godt lide at lave forløb, hvor vi sammen kan fordybe os i et emne. Jeg nyder at tage på lange og korte ture ud af huset og jeg glæder mig til impulsive madpakketure til foråret.

Tine Nygaard Madsen

Pædagogmedhjælper

Kreativ, elsker naturen, bål-mad og hygge. Mor til Mikkel, Alberte og Magnus. Gift med Kasper og bor på en nedlagt ejendom lidt uden for Vellev. Jeg har været en del af Livstræet siden 2014 hvor jeg først har haft min daglige gang som forældre til børn i hhv. vuggestue og børnehave, men er senere hen fastansat som pædagog medhjælper i børnehaven.

Lani Grønbech

lani@friskolen-vellev.dk

64666086

Jeg er administrator/skolesekretær på skolen og har kunnet findes inde på kontoret siden juni 2021. Tidligere har jeg været administrationsleder hos en fysioterapeut og er vant til mange forskelligartede opgaver, der helt naturligt også kommer på en skole som vores. I er altid velkomne til at kigge forbi kontoret hvis i har spørgsmål, ros eller ris. Ellers smid en mail eller giv et ring, så vil jeg svare efter bedste evne.