SFO og Klub

Skolefritidsordning

Friskolen Vellev har SFO, hvor børnene kan være efter skoletid. Morgen-SFO tilbydes i vores børnehave Livstræet. Her kan børnene møde ind fra kl. 6.15.

Kl. ca. 7.40 pakker børnene sammen og bliver fulgt til vejen. Her går de selv videre til friskolen (ca. 200 meter).

Efter skoletid er der SFO/Klub på friskolen til kl. 16.45 (fredag kl. 15.45).

I vores SFO er der plads til både fri leg og aktivitet – tid til aleneleg og tid til at lege med andre børn. Det kan også være nødvendigt med en snak med en voksen eller et spil Uno.

Hen over ugen udbydes der forskellige aktiviteter. Vi har valgt, at det i de fleste aktiviteter skal være frivilligt, om børnene vil deltage. For os er det vigtigt, at der her er rum til at lege.

Vi laver mad på bål, snitter i træ, producerer kreative ting og spiller boldspil på multibanen.

Indenfor har vi aktiviteter i gymnastiksalen, kreativt værksted og masser af forskellige spil.

Det er SFO/Klub, der hvert år arrangere fastelavnsfest for alle elever på skolen.

Onsdag er der lektiecafé som en del af SFO/Klub – men alle børn på friskolen kan selvfølgelig deltage i lektiecafé.

I samarbejde med Vellev IF ligger start af fritidsaktiviteter (gymnastik, friluftsliv, fodbold, badminton) på tidspunkter, så det passer med åbningstiderne i SFO´en og vi hjælper børnene afsted til aftalt tid.

Vi fører en afkrydsningsliste dagligt så vi ved hvem der er i SFO/Klub – og derfor skal alle børn sige farvel, når de tager hjem – hver dag.