Friskolen Vellev søger lærer

Vi ønsker os en holdspiller, der kan bidrage til, at børnene på vores friskole får en skøn skoletid.

Hvem er vi?
Friskolen Vellev er en lille skole der vægter trivsel, faglighed, og fællesskab – her er plads til den enkelte i fællesskabets rammer. Vi udfordrer børnene til idérigdom, nysgerrighed og lyst til bevægelse, leg og læring.
På Friskolen Vellev inddrages børn i spændende, lærerig og varieret undervisning. Vi arbejder dagligt på at lære børnene et medansvar for egen læring – men også at respektere, anerkende og forstå deres medmennesker. På Friskolen bestræber vi os på at give børnene mulighed for at blive aktive og reflekterende samfundsborgere, som har mod på at tage vare på vores samfund og natur.
Som seneste nyt er friskolen certificeret som DGI skole, hvorfor personalegruppen deltager i årskursus varetaget af DGI. I indeværende skoleår har bevægelse og læring derfor fået en opprioritering på vores skole.
Hvem er du?
Du har lyst til at være på en lille skole, hvor vi tør komme hinanden ved.
Er du stærk i matematik og har flair for dansk, kan du også byde ind med andre fag ?
Sikre en fortsat høj faglighed og er du lige nøjagtigt den brik, der mangler i vores personalegruppe.
Du skal trives, hvor der ikke er langt fra ide til handling. Du må gerne levere de vilde ideer og have knivskarpe planer, der gør, at du sammen med eleverne kommer i mål.
Bidrager til positiv og tillidsfuld relation med store og små på skolen

Hvis du kan se dig selv i ovenstående eller bare vil vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Der er ansøgningsfrist snarest.

Kontaktoplysninger:
Friskolen Vellev