Information om førskole i Livstræet – Foråret 2019

Nu nærmer vi os 1. marts, når vores førskoleprojekt skal starte.

Aller først skal vi om fredagen rydde Knasten efter vores teaterforestillinger.

Så bliver der plads til de 10 førskolebørn, som skal flytte ind. 9 børn fra Livstræet og så kommer Alexanders ven Liam også. Det skal blive dejligt med lidt mere plads – især i garderoben! Nu får børnene mulighed for at holde lidt bedre orden i deres ting.

Vi har aftalt at Charlotte fra Friskolen kommer hver torsdag 10.00 – 11.30 med start torsdagen 7. marts. Det er hende som har haft Musikalsk Legestue hos os de seneste gange. Hun kommer også til at være lærer for vores børn, når de starter på Friskolen efter sommerferien.

Vi kommer derudover til at have skolesamling mindst en gang per uge med personale fra Livstræet.

Gymnastik på Friskolen om mandage fortsætter frem til påske.

Efter påske bliver der yderligere en fast skoledag. Det er tirsdagene, hvor vi kommer til at besøge Hold 1 (Friskolens mindste børn). Start 08.05 med fælles morgensamling og så følge Hold 1 hele dagen med undervisning, frikvarter og spisning. Her kommer de også til at møde de lærere og pædagoger. som skal have dem efter sommerferien. Vi går tilbage til Livstræet ca ved 13.30.

Det bliver følgende datoer: 23/4, 30/4, 7/5, 14/5, 21/5, 4/6, 11/6 og 18/6.

Ved skolesamlingerne kommer vi til at arbejde med Legeøen, som er et

før-danskmateriale og Godtfreds dyrehandel som er et før-matematikmateriale.

Derudover musik, bevægelse, krop, natur og andet som vi kan finde på .

Børnene kommer stadigvæk til at komme på skovture og busudflugter, hvor der kommer til at være samling for de store børn, med snak om det vi finder, ser og hører – som sædvanlig.

Børnene skal også med til Hagensborg på hyttetur 12 – 14. juni.

Jeg ser frem til at vi skal starte!

Spørg gerne, hvis der er noget der er uklart.

Venlig Hilsen

Leif